Jeftina izrada sajtova

Ako razmišljate o svom online biznisu, onda danas imate sreće!

Šta dobijate?

Jeftina izrada sajtova

Ako razmišljate o svom online biznisu, onda danas imate sreće!

Šta dobijate?

Izrada web sajta - specijalna ponuda!

 • Potreban vam je web sajt?

  Vaš biznis je trenutno u fazi kada znate da vam je potreban web sajt, kako bi dobili online prisustvo koje je danas neophodno. Ali trenutno niste u mogućnosti da izdvojite pozamašnu količinu novca za to!
 • Nudimo povoljno rešenje.

  Nudimo vam opciju kompletne izrade web sajta u kombinaciji sa izuzetno niskim cenama. Budite sigurni da ne postoji caka zbog koje nudimo jeftinu izradu sajtova. Nećete nas uloviti!Kome je ovo namenjeno?

Ovaj tip izrade web sajta je savršen za lokalne male firme kao što su: električari, građevinci, automehaničari, frizeri, slikari i svi oni drugi koji pružaju usluge lokalnog tipa.
Ovo može biti vaša vizit karta na internetu!

Proces izrade sajta

Kako bi smanjili troškove izrade web sajta, na ovom projektu ne sastančimo uživo!

Sastanci iziskuju vreme, a vreme je novac.

Svoj projekat smo bazirali isključivo na internetu

Sada to može zvučati glupo, ali većina agencija će sa vam održati više od jednog sastanaka.
To je glavna stvar, ljudi iz svih svera poslovanja dolaze u salu za sastanke da razgovaraju uz tursku i mafine, i čine da se osjećate kao jedina osoba u zemlji kojoj će izraditi web sajt.
To košta! Mi na ovom projektu želimo da izbegnemo taj deo, i tako pojeftinimo cenu izrade sajta.

U saradnji s Google
 • 253 sati izgubljeno na sastancima

 • 56 sati izgubljeno na promene projekta

 • 61% predloga se smatra beskorisnim

 • 35 dana nepotrebnog kodiranja

Istraživanje i dogovor obavljamo online

Lako je, brzo i možete ga obaviti u slobodno vreme. Za one momente kada imate pitanja, koristimo E-mail ili telefon. I jedno i drugo dobro funkcioniše što znači da nijedna strana ne mora da gubi vreme u prevozu, plaća taksi ili da posao trpi zbog sastanka.
Pored povoljne cene izrade web sajta, takođe imate koristi od toga što možete natenane razmisliti o svojim zahtevima u vezi izrade sajta, nema pritiska na licu mesta i osećaja da morate da donesete odluku sada i odmah.

Iskoristite jedinstvenu priliku

Šta sadrži naš paket 2 u 1 - Google Sites + Google My Business

Izrada web sajta do 7 stranica i 15 fotografija - Osnovni dizajn...

Sajt prilagođen vašem biznisu

Naši sajtovi su u potpunosti prilagođeni vašim potrebama. To znači da dobijate sajt koji je funkcionalan i spreman za poslovanje. Svi sajtovi ovog tipa su izgrađeni uz pomoću Google.stes platforme i koriste sve njihove aplikacije.

Kontaktirajte nas

Osnovna Google optimizacija

Vaš sajt je kreiran tako da kada sve završimo, imate osnovne ključne reči ugrađene na sajtu. One su osnova kako biste rangirali svoj web sajt na Google-u. Možemo vam pomoći sa SEO-om jer to može biti teško za razumeti. Ovo nudimo kao posebnu uslugu.

Šta čekate!

Povoljna izrada sajta već od 70 Eura

Ono što vidite je ono što dobijete! Web sajtove vidimo kao proizvod, a ne kao uslugu. Nećemo povećati vaše fiksne troškove. Sve što naknadno plaćate može biti vaš hosting i domen, kao i dizajnerske usluge npr. izrada logotipa... ali na vama je da odlučite o tome.

Iskoristite priliku!

Sajt prilagođen za mobilne uređaje

Želimo da vaši klijenti imaju najbolje iskustvo kada posete vaš sajt, bilo da je to na desktopu, tabletu ili mobilnom telefonu. Pružamo vam sigurnost time što smo testirali vaš web sajt na svim veličinama ekrana kako bi bi bili sigurni da vaš web sajt suda izgleda sjajno.

Kontaktirajte nas

Google vam na ovaj način pruža još jednu mogućnost, a to je oglašavanja preko google Ads-a!

Benefiti od Google My Business-a

Klijenti će lakše doći do Vas! Mogu da sačuvaju vašu lokaciju na svom telefonu, i mapu koja direktno vodi do vas. Pruža sve informacija na jednom mestu npr. Radno vreme, telefon na kome vas mogu odmah i kontaktirati, a kroz postove možete uvek istaći neke novosti ili akcije.

Šta čekate!

Sajt možete samostalno ažurirati

Ne želimo da se osećate kao da ste zaglavljeni sa svojim prvobitnim dizajnom i sadržajem na web sajtu. Dakle, ako promenite adresu, imate neki događaj ili želite da dodate novu stranicu na vaš sajt, možete lako da napravite ove promene uz pomoć našeg PDF uputstva.

Kontaktirajte nas

Iskoristite besplatno Google domen

Ukoliko trenutno niste u situaciji da kupite domen, goolge vam nudi da besplatno koristite njihov. Može upotrebiti ime svog brenda kao domen, sa google prefiksom, to bi izglealo ovako: https://sites.google.com/ ime vašeg brenda/

Iskoristite priliku!

Sajt povezan sa društvnim mrežama

Želimo da budemo sigurni da su svi vaši računi na društvenim mrežama povezani sa web sajtom, tako da svi posetioci web sajta mogu pronaći vaše naloge na društvenim mrežama i zaprate ih. Postavićemo vaše naloge društvenih mreža na vrh i / ili na dno vašeg web sajta.

Kontaktirajte nas

Pa šta čekate?

Mi u Ibalb-u smo ponosni što možemo da vam ponudimo ovako povoljnu cenu izrade web sajta. Imamo velike ambicije za naš biznis, ali poznajemo i naše tržište.
Sigurni smo da ćemo se odlično uklopiti sa potrebama vašeg web sajta, tako da za sada ostaje samo da nam kažete koliko stranica želite...

Ne oklevajte Više!

Uz Google saradnju do Google site

Mnoge agencije za izradu web sajtova provode mesece u kodiranje svakog pojedinačnog web sajta. Ne samo da je ovo dugotrajno, već znači da oni moraju da vam naplate više za sate svojih developera. Iako su ti sajtovi unikatni i dobri, većina preduzeća želi samo web sajt koji izgleda pristojno i konvertuje.
Za povoljnu izradu sajtova, koju vam ovde i nudimo mi koristimo Google sites platformu u saradnji sa Googleom, tako da pored toga što sajtovi izgledaju dobro, možemo da ih kreiramo za svega par dana.

Još jedan korak do cilja!

Naš proces izrade web sajta

Nakon preuzimanja ponude, pratimo ova četiri koraka kako bismo dovršili proces izrade vašeg web sajta.

 • Šaljemo vam kratku formu

  Ubrzo nakon što ste nas kontaktirali, primićete E-mail od nas sa jednostavnim obrascem za popunjavanje. To će nam pružiti priliku da upoznamo vaše poslovne zateve i zahteve za vaš novi web sajt.
 • Sneak peek

  Sada vam predstavljamo početnu strukturu koju ćete videti. Imate priliku da pružite bilo kakve sugestije i izmene. Onda ćemo napraviti te izmene.
 • Proces izrade

  Kada dobijemo sav sadržaj i slike koji imate da nam pošaljete, zajedno sa ostalim detaljima koje želite, mi ćemo izgraditi vaš sajt. Izgradićemo strukturu sajta i ubaciti slike i tekstove koje ste dali.
 • Lansiranje

  To je to! Vaš sajt je sada spreman za rad. Odradićemo sve potrebne procedure kako bismo osigurali da Google pretraživač zna za pokretanje vašeg sajta.

Fokus naše stranice jeste izrada povoljnih web sajtova.

Pored naših standardnih usluga, koje su takođe pristupačne, ovde smo se fokusirali na samo jednu uslugu: izradu povoljnih web sajtova na Google site platformi.
Sada ne dozvolite da vas ovde zbunimo, izrada web sajta sadrži dosta elemenata, tako da su stvari kao što su grafički dizajn, copywriting, SEO, tehničke serverske stvari i korisničko iskustvo sve podkatogorije jedne veće usluge za dizajn i izradu web-sajt ponuda.
Samim tim to podrazumeva i dodatne troškove.
Ovom platformom smo hteli da te troškove svesno svedemo na minimun i ponudimo vam samo osnove svega gore navedenog, što ne znači da će vaš sajt biti loš, ni u kom slučaju.

Kontaktirajre nas!

Ne postoji caka zbog koje nudimo jeftine sajtove. Nećete nas uloviti!

Iskoristite ovu specijalnu ponudu na vreme!

Zakažite profesionalne besplatne konsultacije!

Ispunite formu i započnimo saradnju...