Seo optimizacija

SEO ili (Search Engine Optimisation) je izraz za sve metode koje možete koristiti kako bi Vaša pozicija na pretraživaču bila bolja, nakon što neko unese "ključne reči" vezane za Vaš proizvod ili uslugu.

Seo optimizacija

SEO ili (Search Engine Optimisation) je izraz za sve metode koje možete koristiti kako bi Vaša pozicija na pretraživaču bila bolja, nakon što neko unese "ključne reči" vezane za Vaš proizvod ili uslugu.

  • Kako doći do bolje pozicije na Googlu?

    Google je danas jedan od osnovnih načina informisanja potrošača. Kako doći do vrha? U ovom slučaju uz pomoć kvalitetnog i relevantnog sadržaja, za određenu tematiku kojom se bavite. Google roboti prepoznaju dobar sadržaj, i na osnovu toga Vas organski rangiraju na visoku poziciju.
  • Koliko je bitan sadržaj?

    Pre pisanja teksta (copy-a), bitno je odabrati i prave ključne reči, koje će se naći u samom sadržaju. Nemojte zanemarivati sardžaj pri izradi web sajta, jer to je ono što vraća potrošače natrag do Vas. Ako im pružite relevantne i korisne informacije, "kupili ste njivo poverenje", a to je svakako bitno za Vaš brend.

Šta kažu klijenti sa kojima smo sarađivali?

Repac Slaviša

Sa Marijom sarađujemo od kako je redizajnirala naš sajt „capoeira.rs“ čime smo bili izuzetno zadovoljni. Na svaki naš zahtev imala je pregršt ideja, od kojih su mnoge uspešno realizovane. Izuzetno je profesionalna, preduzimljiva i posvećena, spremna za timski rad i saradnju, kao i stalno unapređivanje i usavršavanje. Pravo je zadovoljstvo raditi s osobom poput nje.

Lukač Aleksandar

U potpunosti ispunjena ocekivanja. Kreativni, brzi, profesionalni...

Milosavljević Nikola

Efikasna saradnja sa konstruktivnim savetima kako poboljšati poslovanje. Omogućili su mi to, da danas znam mnogo više o internet marketingu, i shvatam njegovu važnost.

Stevanović Dušan

Naša trenutna pozicija na Google-u, sve govori o ovoj agenciji. Veoma smo im zahvalni na tome.

  • Već smo spomenuli da se veliki broj potrošača prvo informiše na Google-u, pre nego što se odluči za kupovinu nečega ili zatraži neku uslugu. Trenutno ste i Vi jedan od njih! Da bi sadržaj bio dobro optimizovan, morate pre svega dobro istražiti potencijal vašeg tržišta kao i samu konkurenciju.
  • Naša agencija Vam može pružiti visok nivo kvaliteta, kada je ova usluga u pitanju. Pratimo sve promene uz pomoć Google Analytics-a, koje su i Vam dostupne u bilo kom momentu. Dakle u svakom trenutku ćete znate gde se nalazi Vaš sajt kada je optimizacija u pitanju, i koje naredne korake trebate preduzeti.

Razmišljate o angažovanju agencije za Seo optimizaciju?

Kontaktirajte nas da izvršimo procenu Vašeg SEO potencijala.